Yhdessä hyvää -hanke

 

Olemme käynnistämässä leader-rahoitteista YHDESSÄ HYVÄÄ HANKETTA, jonka kesto on puolitoista vuotta. 

Hankeessa valmennetaan nuoria ikäihmisten ja muiden virikkeitä ja apua tarvitsevien tueksi, esim. ulkoiluttamiseen, seuranpitoon, tietokoneen käyttöön, pikku askareisiin, yhdessä tekemiseen nuoren ja asikkaan osaamisen ja toiveiden perusteella. Kohderyhmät oppivat toisiltaan.

Nuoria koulutetaan tehtäviin ja suoritetuista asiakaskäynneistä maksetaan palkkaa, palvelut ovat asiakaskunnalle maksuttomia hankkeen aikana.

Hanketyöntekijän rekrytointi on käynnissä. Ensimmäiset nuorille kohdistetut tiedotustilaisuudet  pidettiin Juankosken ja Tuusniemen kouluilla 10.10.. Vanhuksille tiedotustilaisuuksia järjestetään hanketyöntekijän aloitettua työnsä marraskuussa 2017. 

Nuorten infotilaisuudet jatkuvat syyslomaviikolla.

 

 

 

 

TIEDOTUSTILAISUUS NUORILLE

syyslomaviikon keskiviikkona 18.10.17 klo 14 - 15.00 

Kaavin nuorisotalolla. Sinä, 13 - 28-v. tule kuuntelemaan

mitä hanke voisi tarjota juuri Sinulle! 

     Kahvi/mehutarjoilu!

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

LOGON SUUNNITTELU!

Kilpailu nuorisolle (13-28 v.), jossa hankkeen käyttöön otettavan logon suunnittelijalle luvassa 100 € arvoinen palkinto.

Piirustuskilpailu, käsintehty painokelpoiseksi muutettava työ, joka kuvaa hankkeen arvomaailmaa: nuorten ja ikäihmisten yhteistyötä. Myös 4H olisi suotavaa näkyä logossa.

Kilpailuaika 10. - 31.10.2017. Työt toimitetaan 4H-toimistoon omalla nimellä ja osoitetiedoilla varustettuna 31.10. mennessä.