Yhdessä hyvää -hanke

YHDESSÄ HYVÄÄ -HANKKEELLE ON AVATTU OMAT VERKKOSIVUT, osoite www.yhdessahyvaa.fi

Olemme käynnistäneet leader-rahoitteisen YHDESSÄ HYVÄÄ -hankkeen, jonka kesto on puolitoista vuotta. Hanketyöntekijänä on aloittanut 6.11.17 Jukka Kervinen.

Hankeessa valmennetaan nuoria ikäihmisten ja muiden virikkeitä tai apua tarvitsevien tueksi, esim. ulkoiluttamiseen, seuranpitoon, tietokoneen käyttöön, kauppa-asiointiin yms.pikku askareisiin. 

Nuoria koulutetaan tehtäviin ja suoritetuista asiakaskäynneistä maksetaan palkkaa, palvelut ovat asiakkaille maksuttomia hankkeen aikana.

Hankkeesta tiedottaminen jatkuu vanhusten ja nuorten keskuudessa erilaisissa tapaamisissa. Ensimmäiset nuorten koulutukset järjestettiin loppiasviikolla.

Hanke on saanut myönteisen vastaanoton ja nuoria on ilmoittautunut mukaan reilu kaksikymmentä, asiakaskäynnit pyörivat jo täyttä vauhtia. Mukaan sopii vielä tekijöitä, nuoria asiakaspalvelijoita sekä asiakkaita. 

 Katso myös fb "Yhdessä hyvää". Meidät löytää myös Instagramista.

Yhteystietomme: hanketyöntekijä Jukka Kervinen, puh. 045-134 1595,  jukka.kervinen@4h.fi tai projektipäällikkö Raija Korhonen puh. 044- 290 9636, raija.korhonen@4h.fi

 

KOKKAUSKURSSI

Hankkeessa oleville nuorille järjestetään kokkausopetusta kahtena tiistaina 8.5. ja 15.5. klo 17.30-20.00 koulun keittiöluokassa Marttojen ohjauksessa. Opetellaan tekemään helppoja ja terveellisiä ruokia, joita voi valmistaa vanhusten kanssa asiakkaiden luona.

Kurssi on maksuton! Ilmoittaudu Raijalle tai Jukalle 3.5. mennessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Koulutus 4.1.18 Ikäihmisen ja muistisairaan kohtaaminen
Kaverin siirto apuvälineitä käyttäen
Nosturiakin kokeiltiin
Apuvälineitä moneenlähtöön