Yhdessä hyvää -hanke 1.6.2017 - 30.4.2019

YHDESSÄ HYVÄÄ -HANKE 

Syksyllä 2017 alkanut hanke on päättynyt.  

Hankkeen päätös huipentuma tapahtui Kaavin palvelukeskuksessa 27.4.2019

 

Kaavin palvelukeskukselle kokoontui joukko reippaita hankenuoria pyörittämään kahviota ja valmistelemaan päivän ohjelmaa. Aamupäivällä valmistuivat maukkaat munkit ja juustosarvet ja päivällä keiteltiin kyytipojaksi kahvia ja tonkassa viikonpäivät muhinutta simaa kaadeltiin laseihin.

Ohjelma palvelukeskuksella oli musiikki- ja tanssipainoista. Karaokejuontaja Ismo jakeli lauluvuoroja, Koillis-Savon tanssijat esittivät ryhmänä tanssinäytöksen. Monen tanssikenkä vipatti jo siinä vaiheessa. Pian pääsivät palvelukeskuksen asukkaat lattialle, jokunen pyörätuolissakin istuva oli mukana rytmeissä. Koillis-Savon tanssijoiden tanssijat toimivat ahkerina tanssittajina. 

Eeva ja Tanja pyörittivät pingoa, onnekkain pelaaja lähti kotiin mukana ämpärillinen voittoja. Niinpä putsaantui palkintopöytä sutjakasti. 

Nopeasti on aika vierähtänyt, 1,5 vuotta. Jos arvasin, että näin nopeasti, olisihan tuota voinut pidemmänkin hankkeen kirjoittaa. Mutta hyväkin loppuu aikanaan. Kiitos ihanaat hankenuoret, ja asiakkaat. Mukana ollut seurantaryhmä sekä muistitieodon kerääjät. Erikoiskiitokset  sosionomiopiskelija Eevalle. Toit paljon lisäarvoa hankkeelle. 

Suuren panoksen hankkeen läpiviennissä teki Jukka - hanketyöntekijä. Jukan suhteet mediaan toivat  runsaasti näkyvyyttä ja kuuluvuutta lehdistössä ja radiossa.

Emmehän unohda toisiamme, tehdään yhdessä hyvää jatkossakin, nyt olemme harjoitelleet sitä puolitoista vuotta, ja jäljellä on loppu elämä!

Muistakaahan ostaa Jelppi-Vilhon palveluja! Se poika 4H-yrittäjä parhaasta päästä.

Raija 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

NUORET AUTTAVAT DIGI-ONGELMISSA

torstaisin Kaavin kirjastossa klo 16.30 - 18.30. Maksutonta opastusta. Voitte tuoda oman tietokoeen, puhelimen jne. mukaan.

Yhdessä hyvää -hankkeen puitteissa palvelu päätyi 25.4.2019, mutta jatkuu 4H:n toimintana Kaavin kunnan tuen avulla syys - joulukuu 2019 välisen ajan. Sama paikka ja aika.