Työpaikat

Työllistämme nuoria ympäri vuoden erilaisten kerhojen ja leirien ohjaajiksi ja tapahtumiin apukäsiksi tai sisällöntuottajiksi. Kerhonohjaajana voi työskennellä vähintään 15-vuotiaat ja apuohjaajina vähintään 13-vuotiaat nuoret. Kesäisin työllistämme nuoria mm. hautojenhoitopalveluun, pihatöihin ja erilaisiin arjen askareisiin. Uutena toimintana alkaa Nuorten toimittajien tiimi.

Voit lähettää meille työhakemuksen koska tahansa, mutta huomioi kuitenkin kesätyöpaikkojen hakuajat.


4H:n kesätyöt Kaavilla 2023:

Haemme yhtä nuorta keväällä alkavaan hautojenhoitopalveluun. Tehtävänäsi on huolehtia hautojen siisteydestä haravoiden, kitkien, kukkia kastellen/istuttaen sekä tarvittaessa hiekkaa lisäten ja hautakiviä pesten. Työajoissa on vaihtelua. Työn määrä riippuu työtilausten määrästä ja sääolosuhteista – helteillä ja kuivina kausina työtä on enemmän. Työtuntien määrää ei voi vielä ennakoida. Hakijalta edellytämme 15–17 vuoden ikää, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoa ja motivaatiota ympäristön siisteydestä huolehtimiseen. Hakemukset 14.4. mennessä. Tämän työpaikan mahdollistaa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja!


Haemme yhtä nuorta 4H:n työpalveluun ruohonleikkuuseen, trimmeröintiin ym. pihatöihin. Hakijalta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, kiinnostusta ympäristön siisteydestä huolehtimiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Eduksi katsotaan, jos nuori pystyy kulkemaan myös syrjäkylille. Työn määrä ja työajat vaihtelevat työtilausten ja sääolosuhteiden mukaan. Asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä. Hakemukset 14.4. mennessä. Tämän työpaikan mahdollistaa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja.


Haemme yhtä nuorta 4H:n työpalveluun erilaisiin kodinaskareisiin kuten ikkunanpesuihin, siivouksiin ja puutarhatöihin. Olethan vähintään 13-vuotias, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Työn määrä ja työajat vaihtelevat työtilausten mukaisesti. Asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä. Hakemukset 14.4. mennessä.


Etkö löytänyt edellä olevista itsellesi sopivaa työtä? Perusta 4H-yritys ja luo itsellesi unelmien työpaikka. Lisätietoja 4H-yrittäjyydestä täältä: https://4h.fi/tyo-ja-yrittajyys/perusta-oma-4h-yritys/


Työhakemuslomake:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.