Kerhot

Kerhoaskarteluluja

 

 

Kirkonkylän koulu

Syksyn 2019 kerhokausi alkaa vko 36 ja päättyy viikolla 50. Kerhot alkavat, jos kerholaisia ilmoittautuu kerhosta riippuen 5-8.  

Kerhot toimivat pääsääntöisesti viikoittain. Koulujen loma-aikoina kerhot huilaavat.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse kaavi@4h.fi

Lisätietoja saat: p.0442909636 ( Raili) tai kaavi@4h.fi

 

 

 

 

 

 

Kerhot

Maanantai

MESTARIKOKIT

Mestarikokki on kokkikerho joka suunnattu n. 9-12 vuotiaille. Kerhossa tutustutaan suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin tekemällä erilaisia ruokia ja herkkuja meiltä ja mualta.

Paikka: Kaavin koulu, lk 2A

Aika: ma klo 13-15

Ohjaajina: Raili ja Marja

TÄYNNÄ

+

LIIKUNTA- JA PELIKERHO yhteistyössä nuorisotoimen ja seurakunnan kanssa

Liikunta ja pelikerho on suunnattu 9-12-vuotiaille. kerhossa pelataan ja pidetään hauskaa monipuolisesti eri lajien ja liikuntamuotojen avulla sisällä ja ulkona.

Paikka: Kaavin koulu, liikuntasali

Aika: ma klo 15.15-16.30 HUOM! alkaa 7.10.2019

Ohjaajina: Olli, Aleksi ja Miia 

ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN 3.10 saakka

 

Tiistai

PUUHIS

Puuhis on puuhakerho n. 6-10vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhossa opetellaan erilaisia kädentaitoja, askarrellaan, pelataan, retkeillään ja liikutaan niin ulkona kuin sisälläkin. Kerhon aikana Kaavin koulun 2A luokka on 4H-kerholaisten käytössä.

Paikka: Kaavin koulu 2A / Nuorisotalo

Aika: ti klo 13-14

Ohjaajina: Marja ja Raili

 

VIELÄ MAHTUU

 

Keskiviikko

Huilataan

 

Torstai

PIKKUKOKIT

Pikkukokit on kokkikerho joka on suunnattu 6-9 vuotiaille. Kerhossa opetellaan leipomisen ja ruuan laiton perusteita ja nautitaan yhdessä valmistettuja herkkuja. Kerhoviikot jaksotetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että suolaiset ja makeat vuorottelevat.

Paikka: Kaavin koulu lk 2A

Aika: to klo 13-14.30

Ohjaajina: Raili ja Marja

 

TÄYNNÄ

 

Perjantai

LEMMIKKIKERHO

Kerhossa tutustutaan erilaisiin lemmikkieläimiin, tehdään tallivierailu ja jaetaan kokemuksia lemmikinhoidosta. Kerhossa liikutaan aika ajoin ratsastaen myös keppareilla sekä hassutellaan Match-show hengessä sekä tehdään vierailuja. Välttämättä et tarvitse omaa kokemusta lemmikeistä. Riittää kun sinulla on kiinnostusta aiheeseen.

Paikka: Kaavin koulu lk 2A

Aika: Pe klo 13-14

Ohjaajana: Raili (varalla Marja)

 

TÄYNNÄ

 

Otamme mielelämme vastaan kerhoideoita/-toiveita esim. teemakerhoiksi. Jos resurssimme riittävät ja uusiin kerhoihin olisi tulijoita, käynnistämme kerhon. 

 

Kerhomaksu

Kerhoissa on kerhomaksu. Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35€ tai kerhomaksu 15/25€.

Maksamalla valtakunnallisen 4H-jäsenmaksun, jonka suuruus on 35 €/jäsen tai vaihtoehtoisesti 70 €/perhe pääset osallistumaan kaikkeen toimintaan ja saat kaikki 4H-yhdistyksen jäsenedut. Lisäksi saat  tapaturmavakuutuksen joka on voimassa kerhotilanteissa ja matkalla kerhoihin.

Jos et halua liittyä 4H:n jäseneksi, veloitamme kerhosta kerhomaksun 15/25€ lukukausi. Huomiotahan että tapaturmavakuutus ei ole tällöin voimassa.

Jäseneksi-ilmoittautumislomake löytyy www.kaavi.4h.fi tai 4h.fi -sivuilta. Jos olet jo 4H-jäsen, ilmoittautumislomaketta ei tarvitse täyttää uudelleen.

Tule sinäkin mukaan! Pidetään yhdessä hauskaa !

Voit liittyä joukkoomme myös Instagramissa.